Split Second
1 sayfadaki 1 sayfası
Split Second
Oyun diğer araba yarışlarına göre daha farklı olup (bence) çok daha eğlenceli. Rakiplerinizle yarışırken yol kenarlarında bulunun engelleri kullanarak rakibinizi engelleyebiliyorsunuz ya da rakipleriniz tarafından aynı şeye mağruz kalıyorsunuz. Bu engellemeleri kullanabilmeniz için drift ve draft yaparak puan toplamanız gerekiyor. Oyunda yarış modu, survival modu(önünüzden giden bir tır size alevli fıçılar atıyor ondan kaçıyorsunuz), Survival modu(nfs'deki knocked out yarışlar her seferinde en arkada kalan eleniyor ta ki tek bir araba kalana kadar, helikopterin size bomba yağdırdığı ve sizin de onlardan kaçmanız gereken bi' mod, ve herkesin aynı arabayla yarıştığı tuzaklar dolu bir parkurda süreye karşı yarışıyorsunuz.Elite Race modu var orda da işin ehl-i kimselerle yarışıyoruz, olayı kapmışlar Season, Quick Play, İnternet, LAN ve Split Screen Modu var. arkadaşım oyunun Death Race(Ölüm yarışı) filmine benzediğini söyledi ne kadar doğrudur bilmem ben o filmi izlemedim Kafanızda canlandırmanıza yardımcı olur diye söyledim. Oyunu şiddetle öneririm. Sıkılmayacağınız bir araba yarışı oyunu.
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7 / Vista SP2 / XP SP3
İşlemci: 3.0 GHz Intel Pentium (Win 7 / Vista / 2.6 GHz Intel Pentium (XP) / 2.0 GHz AMD Athlon 64 X2
RAM: 2.5 GB RAM (Win 7 / Vista) / 2.0 GB RAM (XP
Hard Disk Boş Alan: 6.5 GB
Ekran Kartı: 256 MB / 3D - Shaders 3.0
(NVIDIA GeForce 7600 , ATI Radeon X1600)
Oyun içi görüntüler
DOWNLOAD
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Not:Torrent gayet hızlıdır...
Schneider- Yönetici
1 sayfadaki 1 sayfası