Puan ve Rep Sistemi
2 posters
SUPERNATURAL FORUM :: Genel :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
Puan ve Rep Sistemi
Sitemizde Rep ve Puan sistemi hayata geçirilmiştir Kısaca ne olduklarını anlatayım size
Puan sisteminde;
Not-1: Bu uygulama yeni başlatılmış olup olası bir karar durumunda(Yöneticiler kararı) yürürlükten kaldırılabilir.
Not-2:İlerde puan ödüllü yarışmalar da yapılacaktır. Bu sayede puanınızı bir hayli arttırma şansını yakalayacaksınız
Puan sisteminde;
- Her mesaj 1 puan, her yeni konu 3 puan kazandırır.
- Mesajların sağ tarafında bulunan, her "+" 1 değer repinizi artırırken her "-" repinizin değerini 1 değer düşürmektedir. Teşekkür kazanarak alacağınız rep değeri ise 3'tür.
Not-1: Bu uygulama yeni başlatılmış olup olası bir karar durumunda(Yöneticiler kararı) yürürlükten kaldırılabilir.
Not-2:İlerde puan ödüllü yarışmalar da yapılacaktır. Bu sayede puanınızı bir hayli arttırma şansını yakalayacaksınız
En son Schneider tarafından Çarş. Mayıs 26, 2010 7:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Schneider- Yönetici
Geri: Puan ve Rep Sistemi
Güzel bir sistem, mantıklı şekilde uygulanırsa yani herkes özen gösterirse çok hoşa gidecek gibi duruyor
hyuga10- Özel Üye
İlk başta kafama yatmamıştı yani kaliteyi düşüreceği görüşündeydim çünkü birçok forumda görüyoruz adam başlık açıyor büyük harflerle yazıyır "Başlık ismi +REPPP" şeklinde ve amacının sadece rep olduğunu görüyoruz. Ama bu sitede böyle bir şey olmayacağını düşünüyorum olduğunu hissedersem gerekeni yapacağım, ödüllerle falan güzel olacaktır bu sistem
Schneider- Yönetici
İnsan ödülü duyunca zaten ayrı bir çaba sarf etmeye çalışıyor bu konuda, bu fikri tuttum, inşallah düşündüğümüz derecede güzel bir şekilde faaliyetini sürdürür
hyuga10- Özel Üye
SUPERNATURAL FORUM :: Genel :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası